News

Actual news of company WATTS

Tijdens de Aquatech Amsterdam 2021 wordt de 14e editie van de Open Nederlandse Fitterijwedstrijden georganiseerd. 10 Drinkwaterbedrijven doen mee.
Ontdek ons nieuwste product! De stopkraan met geïntegreerde EA beveiliging.
Op vrijdag 19 november vanaf 9u tot 19u kan u ons terugvinden op Install Day in Brussel. Onze vertegenwoordigers zijn aanwezig om u te helpen met al uw vragen! Bezoek ons op stand 156.
Op 30 september zijn we aanwezig op Aquarama in Leuven, bezoek ons op stand 76 voor een gesprek met onze vertegenwoordigers!
Ontdek hier de nieuwe Watts catalogus 2022
De tweede editie van de Watts New folder is vanaf nu beschikbaar. U vindt er alle nieuwigheden van Watts in een notendop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u bijkomende informatie over deze producten wenst.
Watts Works, het gloednieuwe online trainingsportaal, biedt u gratis en onbeperkt trainingen aan over de Watts producten en hun toepassingen.
Ontdek nu de nieuwe Microflex catalogus op https://wattswater.be/nl/technical-support/download-catalogue/
Microflex case study: installatie van een warmtenet in de kerk van Kaprijke De Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartskerk van Kaprijke is een beschermd monument en daar wordt vanuit Monumentenzorg zorgvuldig op toegekeken. De bestaande verwarming was niet langer reglementair en moest dus vervangen worden. De temperatuur in de kerk mag bijvoorbeeld met maximaal 1°C per uur stijgen. Dit is belangrijk voor o.a. het orgel en het meubilair. Reeds meer dan 10 jaar was er een aanvraag bij de Vlaamse Gemeenschap om subsidies te bekomen voor het plaatsen van een verwarming die aan alle voorwaarden voldoet en in 2019 werd de goedkeuring voor het plaatsen van een nieuw warmtenet finaal bekomen. Alle info mbt dit project is te lezen in de onderstaande case study.
      De Powerseat® Eco elektrohydraulische veiligheidsafsluiter voor gastoepassingen maakt de controle en veiligheidsafsluiting van installaties met lagedruk brandbare gassen in leidingen van 40 mm tot 250 mm mogelijk, waarbij de nadruk ligt op energie efficiëntie en ecologie. -      Uitgebreid gamma, zowel grote maten (geflensd) als kleinere maten met draadaansluiting -      Langzame opening en sluiting binnen de 1sec -      Ecologisch: Zuinig in verbruik (dankzij een hogere energie-efficiëntie) in vergelijking met andere veiligheidsafsluiters op de markt -      Hoge beschermingsklasse: IP56, wat hoger is dan de meeste vergelijkbare afsluiters -      Voorzien van een handmatige reset op de hele range -      Eigen makelij en bijgevolg ook snel leverbaar -      Beschikt over de gas-keur volgens EN 161:2011 + A3:2013 -      Competitief geprijsd