Over ons

Watts EMEA Holding B.V. is een Europese divisie van de internationale holding Watts Water Technologies.
WATTS is een toonaangevende fabrikant en leverancier van producten en oplossingen die worden gebruikt in waterbescherming, sanitaire voorzieningen, HVAC, instrumentatie en klimaatelektronica.

De groep is genoteerd op de New York Stock Exchange (NYSE) onder het symbool WTS.

Watts Fluid Solutions Europe ontwerpt en produceert in Europa meer dan 90% van de producten die het verkoopt.

350 +
miljoen
Netto omzet in Europa bij benadering
2 000 +
Werknemers
over de volledige regio
12
Belangrijkste productie eenheden
en distributiesites

Innovatie sinds 1874

Sinds 1874 heeft Watts bijgedragen aan de technologische vooruitgang in de industrie met een focus op voortdurende verbetering en de levering van producten van de hoogste kwaliteit.

Onze decennialange ervaring en ons vermogen om zowel onderdelen als complexe systemen op grote schaal te produceren, maken Watts tot de beste partner voor groothandelaren, OEM-klanten (Original Equipment Manufacturer), detailhandelaren en installateurs.

Onze Waarden

Synergie met de klant
vanaf de eerste stadia
Geïntegreerde, innovatieve producten en systemen
om aan de marktbehoeften te voldoen
Voortdurende investering
om technologische uitmuntendheid te garanderen

Onze Missie

Het comfort, de veiligheid en de levenskwaliteit van mensen over de hele wereld verbeteren door onze expertise in een brede waaier van watertechnologieën. De beste zijn in de ogen van onze medewerkers, klanten en aandeelhouders.

Kwaliteit

Watts ondersteunt een onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma waarin wordt gekeken naar manieren om nieuwe en zich ontwikkelende technologieën in onze oplossingen te gebruiken. Op die manier houden we gelijke tred met de veranderende marktbehoeften.

Het bedrijf bezit ISO 9001-gecertificeerde productie-installaties en ontwerpt en vervaardigt meer dan 90% van de producten die het in Europa verkoopt.

Watts' diepgaande deskundigheid en ervaring maken het bedrijf tot een ideale partner.